Вижте какво си няма бебето на Радина Кърджилова и Деян Донков

Артистичната двойка не поверява детето си на грижите на бавачка
0

Артистичната двойка не поверява детето си на грижите на бавачка

Бебето на известните актьори Радина Кърджилова и Деян Донков си няма само едно нещо.

Рожбата им е обградена с любов, семейство и се полагат всички необходими грижи. Радина Кърджилова и Деян Донков не пестят нито пари, нито усилия. Това, което си няма детето им, е детегледачка.

За разлика от много други родители, които не разполагат с достатъчно финансови средства, Радина Кърджилова и Деян Донков могат да си позволят да плащат на жена, която понякога да ги отменя в грижите им за рожбата. Те обаче са категорични, че на този етап не биха поверили детето си на грижите на непознат човек.

Радина Кърджилова
Артистичната двойка не поверява детето си на грижите на бавачка

Двамата искат да прекарват колкото е възможно повече време с детето си, което е първо за Радина Кърджилова и второ за Деян Донков.
По този начин артистичната двойка успява да спечели и симпатиите на поддръжниците на дългото майчинство.

Мнозина са на мнение, че сегашната система трябва да се запази поради факта, че в първите две години се създава тясна връзка между майката и детето.
Преди броени дни Радина Кърджилова и Деян Донков разходиха малкия си син Христо из центъра на столицата. Припомняме, че детето носи името на бащата на актрисата.

При все, че навън все още беше доста хладно, а и снегът не се бе стопил, по всичко личи, че това не е проблем за артистичната двойка и рожбата им.
Запознати посочват, че количката, в която се вози малкият Христо е на цена от порядъка на 2 хиляди лева.

Количката е в милитъри стил и обещава сигурно и меко возене на бебето. За пореден път артистичната двойка бе спазила обичая да излизат еднакво облечени. И двамата бяха заложили на тъмните цветове.
Очевидно чакат лятото, за да се върнат към любимите им цветове – бяло и червено.

Припомняме, че преди време двамата си размениха малки пръстени в знак на доказателство на любовта им един към друг. Към момента все още не са законно семейство, но бащата на Радина Кърджилова се надява, че и това ще стане някой ден, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.