Стана ясен виновникът за грандиозния гаф на „Оскар“-ите

0

Започва разследване на причините довели до гафа

Грандиозният гаф, под знака на който преминаха „Оскар“-ите все още е сред най-обсъжданите теми в световните медии.

Вече бе посочен и виновникът за грандиозния гаф по време на церемонията по връчването на „Оскар“-ите.
Специалисти и любители на киното лансираха сензационна версия за гафа на века, който успя да взриви 89 церемония по връчването на престижната филмова награда.

Би Би Си обяви, че зад издънката на Фей Дънауей и Уорън Бийти стои не кой да е друг, а самият Леонардо Ди Каприо.
Припомняме, че той като носител на „Оскар“ от миналата година бе човекът, който връчи наградата на Ема Стоун за най-добра актриса.

"Оскар"-ите
Започва разследване на причините довели до гафа

След връчването на наградата обаче Леонардо Ди Каприо забравил да изхвърли плика. На него до името на актрисата Ема Стоун пишело „Ла Ла Ленд“. Той дори го върнал обратно в купа с останалите пликове.

Оттам той попаднал в ръцете на Бони и Клайд, както са известни във филмовите среди Фей Дънауей и Уорън Бийти.

Разбира се появиха се и други теории на конспирацията на гафа, под знака на който преминаха „Оскар“-ите.
Стана обаче ясно, че компанията, която се занимава с преброяването на гласовете за „Оскар“-ите, започва разследване на причините, които са довели до най-големия гаф в историята на церемонията.

Те са се заели със задачата да установят по какъв начин въпросният плик се е озовал в ръцете на Уорън Бийти, който трябваше да обяви победителя в категорията „Най-добър филм“.
“PriceWaterhouseCooper” отправиха своето официално извинение до екипите на „Лунна светлина“, „Ла Ла Ленд“, Фей Дънауей, Уорън Бийти и разбира се зрителите на церемонията.

Предполага се, че на представящите наградите е бил даден погрешка пликът с друга категория. След като грешката бе установена, веднага бе поправена.
Отговорността за гафа бе поета от водещия на церемонията Джими Кимъл, който се закани никога повече да не води шоуто, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.