Биляна Дол превърна Валери Божинов в мъж под чехъл!

Гласувайте за статията

Биляна Дол промени коренно Валери Божинов!

Валери Божинов вече е в нов отбор. Бившият на Николета Лозанова е прекратил договора със сръбския тим „Партизан”. Националът е сключил изгоден трансфер с отбор в Китай.

От вчера ритнитопковеца се подвизава в Хонг Конг. Футболистът е в Азия, но не е сам. Заедно с него е красивата Биляна Дол. Сръбският топ модел заряза кариерата и лъскавия си живот, за да се плътно до любимия си.

Валери Божинов

Валери Божинов не е същият

Сръбската манекенка категорично отказала да го пусне сам на хиляди километра. Плътно, заедно с него отпътувала сама. Божигол искал да замине сам, да се установи и да наеме жилище за двамата.

Чак след това при него да пристигне неговата любима. „Дъртото коте” обаче категорично отказала да стане по неговия план. Тя властно тропнала с крак и му заявила, че ще летят заедно към Азия.

Валери Божинов се принудил да приеме нейния вариант. Така вместо един билет за Китай, той купил два билета за самолета.

Влюбените гълъбчета вече са в Хонг Конг. Заминаването им в Азия съвпада с първата годишнина от връзката им. Биляна Дол успя тотално да промени футболиста.

Докато преди имаше мимолетни връзки, дори и семеен за плеймейтката Николета Лозанова, сега той станал напълно примерен. И много влюбен в сръбската хубавица.

За една година Дол успя така да промени шавливия Валери, че чак не е за вярване, дивят се и неговите приятели.

Договорът на Валери Божинов с втородивизионния китайски отбор е за една година плюс още една. За периода от април до ноември той ще увеличи банковите си сметки с един милион евро.

Ако се представи на ниво ще получи още солидни бонуси. С тях националният ни футболист смята да възнагради щедро вярната си приятелка Биляна Дол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар