Скандал разтресе „Гласът на България“: Ето защо Камелия и Поли Генова се хванаха за гушите! (още подробности)

Гласувайте за статията

Камелия и Поли Генова явно няма да успеят да се сприятелят в шоуто!

Снощи по Би Ти Ви стартира новият сезон на „Гласът на България“. Както вече всички знаем, ментори в него са Камелия, Поли Генова, Графа и Иван Лечев. Още в първия ден обаче двете дами едва не се хванали за косите.

Между Поли Генова и Камелия има неприязън отдавна и тя се дължи на взаимното им неуважение към работата на другата. Поли Генова изобщо не считала чалгаджийката за певица и твърдяла, че няма по-голямо унижение за един творец, от това да пее подобни простотии.

Камелия

Камелия и Поли Генова показаха, че не могат да се траят, при това още от първия ден на шоуто

Камелия пък смятала, че е достатъчно доказан и обичан от феновете си изпълнител, за да позволи на едно момиченце да злослови за нея. Още повече, че то било известно само с едната си песен на Евровизия. Която вече отдавна отишла в нафталина.

След кастинга снощи обаче, Камелия едва не полудяла от яд. Както всички видяхме, тя успя да вземе в отбора си едва двама души. Като единият беше от турски произход и изпя песен на Азис – тоест нямаше къде другаде да отиде, то си беше ясно.

Всички останали някак пренебрегнаха певицата и се насочваха предимно към Графа. На няколко пъти той направи реверанс към колегите си и не натисна червения бутон, само и само да им даде шанс да увеличат отборите си.

Тогава пък всички се насочиха към Поли Генова, а някои избраха и големия Иван Лечев. За Камелия нямаше кандидати, което накарало изпълнителката да изригне срещу Поли Генова в една от паузите.

„Заяде я за нещо съвсем дребно, ей така – от едната дума се хвана. Но си беше ясно, че причината е това, че се почувства пренебрегната и някак омаловажена. Да видим занапред как ще се спогаждат двечките“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар