Николай Бареков съсипа Виктор Николаев

Гласувайте за статията

Определи го като един от главните виновници за всичко избълвано срещу него

Евродепутатът Николай Бареков направи водещия на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев на пух и прах.

Николай Бареков отбеляза на профила си в социалната мрежа Фейсбук, че е изключително гневен от сутрешния дебат в ефира на Нова тв.
Той яростно нападна водещия Виктор Николаев.

Евродепутатът написа, че сутринта по Нова тв на някакъв смешен дебат три партийки са се надпреварвали в кражбата на негови идеи отпреди три години.
Николай Бареков визира образователния ценз, безплатното детско здравеопазване и трудовата повинност.

Николай Бареков

Определи го като един от главните виновници за всичко избълвано срещу него

Евродепутатът посочи, че лошото не е това, че крадат, а това, че лъжат хората и няма да изпълнят нищо от това, което обещават, ако изобщо успеят да се докопат до властта.
Сред хората, които събудиха гнева на Бареков бяха депутатите от три партии, сред които и Мартин Димитров.

Бареков посочи, че Димитров кандидатства за четвърти път за народен представител и то от нова партия – четвърта поред – „Нова република“.
Освен това припомни, че според „другата подлога“ Веселин Марешки, новите лица били катастрофални.

Евродепутатът посочи, че се чувства длъжен да отговори. При все, че никога не е бил в Народното събрание, е успял да вкара 15 „отрепки“, които веднага след това са го предали на Бойко Борисов.

Според него основна заслуга за това имат медиите и в частност „Викторчо“ (визира Виктор Николаев).
Всички те са сътворили редица гнусни атаки срещу него, които ежедневно бълвали от телевизионния екран. Целта била само една – да не пречи на ментора им и да не бута удобното им статукво.

Към днешна дата всички онези, които са го предали са коалиционни партньори на Реформаторите или пък са в небитието, посочва Бареков.
Така или иначе обаче гласовете им са били тези, които са крепели статуквото на Борисов и патериците им като Мартин Димитров.

В заключение Николай Бареков посочва, че именно поради тази причина е избрал да не участва в тези избори и ги определи като избори за „ало-измамници“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар