Веселин Марешки се издъни

Гласувайте за статията

Аптекарският бос нареди цялата рода в листите за кандидат-депутати

Веселин Марешки се издъни по пътя към властта.

Запознати издават, че в кандидат-депутатските листи на Веселин Марешки цари невиждана шуробаджанащина.
Цялата фамилия на аптекарския бос е издигната от различни райони на избираеми позиции в листата на партия „ВОЛЯ“, на която той е лидер, пише Флагман.

В случая основната връзка е водачът за Бургас – Гергана Желязкова Стефанова, роднините на която могат да бъдат забелязани в различните МИР-ове.
Припомняме, че именно тя е човекът, който движи аптекарския бизнес на Веселин Марешки в бургаски регион.

Веселин Марешки

Аптекарският бос нареди цялата рода в листите за кандидат-депутати

Към днешна дата социолозите дават на партията на Веселин Марешки около 10%. Ако в крайна сметка успеят да съберат достатъчно гласове, тогава в Народното събрание ще попадне цяла фамилия – чайка, баща, двете им дъщери заедно със зетьовете.
Това ще бъде прецедент в историята на парламента. Никога досега на депутатските банки не е сядала цяла фамилия.

В такъв случай спокойно би могло вместо заседания на парламентарната група на партия „ВОЛЯ“ в стаичката им да се организират семейни сбирки.
Стефанова е водач на листите на партията на Марешки в Сливен и Бургас.
Нейният съпруг Иван Стефанов Стефанов пък фигурира в листата на партията за областите Благоевград и Кърджали. Той е на втора избираема позиция.

Майката на Гергана Стефанова – Калина Райкова Славова пък е втора в листата на партията за Враца. Нейният баща – Желязко Ганев Стефанов води листите в Хасково и Ямбол.
И ако вече сте се хванали за главата, то трябва да знаете, че роднинското нашествие далеч не спира дотук.

Сестрата на Гергана Стефанова – Деяна Желязкова Славова-Велева пък е втора в листата на партията на аптекарския бос в Добрич и на четвърта позиция за Плевен.
Съпругът й, който е зет на Гергана Стефанова – Деян Пенев Велев е втори в листата за най-желания и оспорван 25 МИР в София. Освен това името му фигурира и на четвърта позиция в листата в Стара Загора, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар