Маги Халваджиян направи горещо разкритие за Виктор Калев

Гласувайте за статията

Продуцентът не пропусна да коментира и една от водещите теми – гафът на „Оскар“-ите

Продуцентът Маги Халваджиян направи горещо разкритие за актьора Виктор Калев.

В телевизионния ефир Маги Халваджиян заяви, че сигурно се познават с Виктор Калев от… 900 години вече. Именно поради факта, че познанството им датира от доста отдавна, не е срещнал никакви трудности да навие Виктор Калев да бъде жури в „Като две капки вода“.

Маги Халваджиян посочи, че всеки път, щом се видят с Виктор Калев си казват, че трябва да направят нещо заедно.
Продуцентът посочи, че Виктор не е участник в шоуто, тъй като в противен случай краят му ще е предизвестен.

Маги Халваджиян

Продуцентът не пропусна да коментира и една от водещите теми – гафът на „Оскар“-ите

Продуцентът не пропусна да коментира и една от водещите теми – гафът на „Оскар“-ите. Той подчерта, че това е доказателство, че дори в меката на киното не са застраховани от гафове. Подобни неща се случват и най-важното е те да бъдат преодолени, твърди Халваджиян.

Той подчерта, че преди няколко дни са се събирали с членовете на журито, за да обсъдят сезона. Що се отнася до Йорданка Христова, която също ще е в журито, продуцентът посочи, че е уникална, защото е праволинейна и искрена. Именно поради тази причина я е поканил за член на журито.

На свой ред пък Виктор Калев призна, че не възнамерява да бъде директен. Той допълни, че това няма как да стане поради факта, че и в реалния живот не е такъв човек. Актьорът винаги се старае да каже нещата, които не му харесват по такъв начин, че да не засегне човекът отсреща.

По адрес на Фънки пък Маги Халваджиян се пошегува, че вече си имат един грубиян в журито и той им е достатъчен. За никога не е тайна, че понякога Фънки е доста рязък. Виктор Калев подкрепи думите на Халваджиян и посочи, че Фънки си е от школата по грубиянство.
Той подчерта, че вероятно ще му е трудно да е от другата страна – по принцип той е човекът на сцена, когото оценяват, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар