Грандиозен гаф беляза връчването на „Оскар“-ите

Грандиозен гаф беляза връчването на „Оскар“-ите
5 (100%) 1 vote

Уорън Бийти бе човекът, който трябваше да обяви победителя в категорията

Връчването на „Оскар“-ите тази година мина под знака на грандиозен гаф.

За пръв път в историята на „Оскар“-ите се случва подобен гаф, коментираха запознати.

Той със сигурност ще се помни дълго време. За победител в най-очакваната и престижна категория „Най-добър филм“, бе обявена лентата „Ла Ла Ленд“.
Точно в момента, в който създателите на филма триумфираха на сцената обаче, се оказа, че е твърде рано да се радват.

Уорън Бийти бе човекът, който трябваше да обяви победителя в категорията

Уорън Бийти бе човекът, който трябваше да обяви победителя в категорията.
79-годишният актьор обаче изглежда срещна сериозно затруднение, тъй като му бе необходимо доста време, за да прочете бланката със заглавието на лентата-победител.
В крайна сметка той все пак успя да обяви, че това е фаворитът „Ла Ла Ленд“.

По стара традиция на сцената излязоха продуцентът, режисьорът и част от екипа на филма. В момента, в който екипът изказваше своите благодарности, продуцентът Фред Бергер обяви, че е станала грешка, след което заяви, че истинският печеливш всъщност е „Лунна светлина“.

Тези думи всяха смут не само сред хората на сцената, а и сред изисканата публика, която присъстваше на връчването на „Оскар“-ите.
На Бергер се наложи да повтори няколко пъти, че това не е шега. Водещият Джими Кимел също му се притече на помощ. Той обясни какво точно се е случило.

В крайна сметка се наложи на сцената да излязат и продуцентите на церемонията по връчването на „Оскар“-ите, за да внесат повече яснота.
Те буквално издърпаха статуетката от ръцете на създателите на „Ла Ла Ленд“, след което я връчиха на авторите на „Лунна светлина“.

На свой ред продуцентът на лентата заяви, че все още не е сигурен, че това, което се случва е реално. Той изрази надежда, че е вдъхновяващо за малките черни момчета и кафяви момичета, които се чувстват маргинализирани, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар