Фики Стораро разкри истината за годежа си с Гюлджан

Фики Стораро разкри истината за годежа си с Гюлджан
4 (80%) 1 vote

Фики Стораро не крие, че е луд по красивата Гюлджан

Най-после Фики Стораро проговори за годежа си с красивата Гюлджан. За всички решението му се оказа повече от изненадващо, тъй като повече от година в медиите се тиражира за връзката му с Преслава. Очевидно, че пайнерката не е неговата изгора след като е решил да се врече във вечна вярност на Гюлджан.

Оказа се, че годеж не е имало, въпреки желанието на Фики Стораро и това да се случи. Той сподели, че в бъдещ етап ще има не само годеж, но и сватба. Изпълнителят допълни, че вероятно това ще се случи идната година.

Синът на Тони Стораро разкри и от кога има връзка с красавицата. Двамата се запознали преди три години по време на негово участие в Брюксел. Изпълнителят не крие, че се влюбил в нея от пръв поглед и веднага след като я видял си казал, че тя е жената на неговия живот.

Гюлджан е родом от Търговище, но преди пет години заминала със семейството си за Белгия и се установили там. Тя завършила образованието си в Брюксел и в момента работи в голяма козметична компания. Любимата на Фики Стораро владее перфектно 4 езика.

Изпълнителят не крие, че отношенията им стават все по-сериозни. А относно подаръка на пръстена и видеото, той сподели, че всичко е било спонтанно. Брюксел е първа спирка на европейското турне с баща му.

Фики Стораро не крие, че е луд по красивата Гюлджан

Фики Стораро не крие, че е луд по красивата Гюлджан

Фики решил да се възползва от тази възможност и да представи официално изгората си на своите близки. Затова освен с баща си, пътувал до Брюксел заедно със своята майка, леля и сестра.

Изпълнителят сподели, че спонтанно решил да подари пръстен на половинката си. В момента на еуфория качил в мрежата видео от емоционалния и много специален за него момент, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар