Сензация! Създадоха летящ мотоциклет

Гласувайте за статията

Създадоха летящ мотоциклет като от „Междузвездни войни“

Покоряването на въздуха от любителите на силни усещания вече е възможно. Инженери създадоха летящ мотоциклет, който се превърна в хит в мрежата.

Визуалната комбинация от мотоциклет и хеликоптер е продукт, който непоправимо напомня на превозните средства на Stormtroopers в Star Wars.

Руската нововъзникваща компания „Ховерсурф“ вече започна с тестовете на първия летящ мотоциклет, който е наречен „Scorpion 3“. Става дума за стандартен мотоциклет, който е проектиран с помощта на технологията за дронове и същата позволява на водача да излети и да управлява мотоциклета във въздуха.

„Scorpion 3“ вероятно ще се появи на пазара с тегло до 120 кг и е предвиден да превозва само един човек. Той може да лети на височина от 10 метра и може да достигне максимална скорост до 50 километра в час. Другото, което трябва да знаете за него е, че работи с помощта на ток или хибридна батерия.

Според първите тестове, ясно се вижда, че със стандартен заряд на ток, след зареждането може да лети около 27 минути, а с помощта на хибридната батерия може да лети и до два часа.

Машината със сигурност ще позволи на любителите на силни усещания да се наслаждават по нов начин на височините и високите скорости. Засега обаче няма да имат възможност да извършват високоскоростни полети, колкото и да им се иска.

Летящите мотоциклети на тази руска нововъзникваща компания имат един основен механизъм, който ограничава максималната скорост и височината. По този начин се цели да се предотвратят инциденти. А както казват от „Ховерсурф“, с него могат да се справят успешно, не само професионалисти, но и аматьори.

Което още веднъж го прави доста желан от потребителите. Още повече, че за първи път подобна машина се пуска в масово производство.

Уникално! Създадоха летящ мотоциклет в Русия

Уникално! Създадоха летящ мотоциклет в Русия

Този летящ мотоциклет се предлага на пазара на цена от 150 хиляди долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар