Убиецът Йоан Матев наследник на известна журналистка

Убиецът Йоан Матев наследник на известна журналистка
4 (80%) 1 vote

Йоан Матев е син на популярната журналистка Сребрина Гаджева

Йоан Матев беше арестуван за убийството в Борисовата градина

Йоан Матев е син на известна журналистка. Младежът, който е арестуван за убийството в Борисовата градина от преди близо две години, е наследник на телевизионната репортерка Сребрина Гаджева.

Тя е работила в студентската програма “Ку-ку“ в началото на 90-те, след това в „Плюс-минус“. Водила е и бизнес новини в Нова телевизия. Докато е журналистка, се запознала с Ивелин Матев и скоро се родили синовете им Йоан и Марсел.

Йоан МатевПрез 2006 г. напуснала медиите. Тогава регистрирала и пиар агенцията си “Имидж медиа плюс”. Още следващата година се заела с информационна кампания на Министерството на земеделието за медиите.

Усвоява 77 хил. лв. за услугата. Семейството живее в село Кокаляне до София. Къщата има голям двор, а коледна украса още стои, видя репортер на „24 часа“. В него има люлка на припек за следобедно четене и завит скутер. Пред къщата на Матеви бяха паркирани и колите на семейството – джип „Мерцедес ML“ и беемве.

Съседът забелязал, че скоро след убийството момчето си пуснало брада и започнало да взема стероиди за повишаване на мускулната маса.

Семейството също променило държанието си. „До преди година-две (съвпада с времето на убийството – б.а.) всеки уикенд ходеха на почивка в чужбина. Австрия, Гърция, Турция. Изведнъж рязко спряха“, каза Бенчев.

За последно видял Йоан във вторник. Младежът изглеждал умислен и угрижен. „Помолих го да премести колата, че ми пречеше, но той ми каза, че не можел, защото отивал на работа. Това момче никога не е работило, веднага се изненадах“, казва Бенков.

Бащата на Йоан Матев – Ивелин Матев, е дългогодишен служител в Гранична полиция. 55-годишният мъж дълго време работи като паспортен контрол, после е бил охрана на полицейския участък в Драгоман. След това го върнали отново на бариерата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар