Истината за годежа на Фики Стораро излезе наяве

Истината за годежа на Фики Стораро излезе наяве
5 (100%) 1 vote

Истината за годежа на Фики Стораро лъсна в пълния си блясък

Истината за неочаквания годеж на Фики Стораро излезе наяве. Навръх Свети Валентин изненадващо за всички той предложи брак на любимата си. Още по-голяма се оказа изненадата, че синът на Тони Стораро има интимна връзка с най-добрата си приятелка.

До последно името му се свързваше с това на Преслава. Изненадващо за всички изпълнителят заяви, че вече е открил жената на своя живот. В пика на кариерата си Издислав хвърли бомбата, че ще мине под венчило при положение, че самият той не веднъж е коментирал, че все още му е рано за брак.

До скоро Фики Стораро беше на мнение, че трябва да се задоми едва след като навърши 30 години. След изненадващи годеж всички започнаха да си задават въпроса какво го е накарало да промени решението си.

„Таблоид“ разкри цялата истина. Оказа се, че Фики Стораро има основателна причина да предложи брак на любимата си. Предложението му дошло след като научил, че в утробата й расте живот.

Красивата Гюлджан е бременна в трети месец и вече е твърде късно за аборт. Двете фамили са категорично против подобни манипулации, защото според тяхната религия това е грях пред Бога. Семейният съвет решил, че най-правилното решение е двамата влюбени да узаконят връзката си, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Фики Стораро ще става баща

Фики Стораро ще става баща

Фики Стораро решил, че е излишно да отлага и предложил брак на любимата си. Изпълнителят не се забави и обяви веднага щастливата вест. Веднага след това се появиха слухове, че той е блокирал Преслава в Инстаграм.

Малко след като обяви годежа си, бъдещият младоженец каза, че не бърза със сватбата и за сега плановете му са да се съсредоточи в кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар