Цеца най-накрая се разправи с Йелена Карлеуша (Как завърши скандала?)

Цеца най-накрая се разправи с Йелена Карлеуша (Как завърши скандала?)
5 (100%) 1 vote

Цеца Величкович приключи с Йелена Карлеуша

Процесът между Цеца Величкович и Йелена Карлеуша приключи. След 7 години дела, заради жалба, която Цеца внесе през 2010 г. най-накрая приключиха.

Йелена е загубила спора и затова ще трябва да плати на Цеца 650 евро плюс съдебни разноски. Така сумата е общо около 900 евро.

Двете си разменяха неведнъж „комплименти“ и в съда, а на няколко пъти трябваше да ги разтървават, за да не се сбият.

В крайна сметка обаче, двете изпълнителки успяха да се помирят. И Цеца най-накрая успя да сложи край на сагата, която се проточи цели седем години.

Припомняме ви, че Цеца заведе жалба срещу Йелена заради нанасяне обиди върху личността й. Повод за иска бе писмото, което конкурентката й публикува във Facebook.

„Онова, което прочетох писмото ми причини много болка и недоразумения със семейството ми. Аз имам две деца, които не заслужават да се пишат такива неща за тях и тяхната майка. Никога досега не съм отговаряла на нейните провокации, но този път реших да оставя случая в ръцете на съда“, гласи част от публичното изявление на Цеца.

Йелена Карлеуша неведнъж е показвала, че има огнен характер и не търпи да й взимат последната дума. Певицата и този път не пропусна да уязви конкурентката си с няколко доста обидни коментара. И отново използва мрежата, за да й отговори.

„Колко пъти трябва да ви повторя, че от мен ще получите само ..?! За каква чест, за каква репутация говорите?! Истината боли и аз ще я повторя – мъжът ти беше осъден престъпник, човек, който осигуряваше алиби на убийци. А ти си жена на военен престъпник и какво ли още не!

Цеца Величкович натри носа на Йелена Карлеуша

Цеца Величкович натри носа на Йелена Карлеуша

От честните хора тя няма да получи да получи нито динар! Нека да си живее в своята къща, построена от ограбени хора и нека яде…“, пише Йелена. Явно присъдата не й стига.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар