Елена Петрова аут от Би Ти Ви (Вижте кой ще е гласът на дамския канал)

Гласувайте за статията

Елена Петрова няма да озвучава „Би Ти Ви Лейди”, Петя Дикова ще е новият глас на женския канал

Елена Петрова си навлече неприязън от страна на ръководството на телевизионната медия Би Ти Ви. Тя им изневери като се съгласи да участва в новия комедиен сериал по Нова тв „Ние, нашите и вашите”. Шефовете решили да се лишат от нейния глас в женския канал,в който чуваме гласа й в рекламите от самото му създаване.

В медията се споразумяли, че вместо да й търсят заместник извън телевизията да предложат на някое от вече утвърдилите се лица. Единодушно се спрели на Петя Дикова. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков им се видяла една от най-подходящите, предават от електронното издание лидер в светските новини hotarena.net.

Пипи, която е водеща и автор на предаването „Култ” ще стане глас на тематичния канал. Тя нямала семейство и деца, че даже и гадже си нямала. Затова шефовете й преценили, че допълнителната й работа да запише някоя и друга автореклама за „Би Ти Ви Лейди” няма да й дойде в повече. Петя и без това нямала за къде да бърза. Като необвързана жена можела да си позволи да закъснее.

Пипи  приела предложението с радост, че са я оценили. Мислела, че ще е добре гласът й да звучи в ефира колкото се може по-често. Поела допълнителният ангажимент. Даже няма претенции да й увеличат заплатата заради допълнителното натоварване.

Запознати разкриват, че Елена Петрова вече е персона нонграта за ефирната медия Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар