Лили Иванова с фобия от микроби (Вижте от какво изпитват ужас други бг звезди)

Гласувайте за статията

Лили Иванова не докосва непознати, естрадната прима е с най-шантавата фобия

Лили Иванова никога не се ръкува с непознати. И ако някой смята, че го прави от надменност истината е съвсем друга. Певицата изпитвала ужас, че ще зарази с някоя болест затова никога не се докосвала до събеседниците си.

От край време се знае, че легендарната певица бди като орлица над собственото си здраве. Дори се носят легенди как приемала гостите в дома си. Тя карала поканените да налуват калцуни, че дори да слагат и маски на устата си . Досущ като в някое хирургично отделение. Такива строги мерки използвала от ужас да не прихване някоя зараза.

Младата колежка на Лили Поли Генова изпитвала страх от ниските етажи. Смятала,че някой ще влезе през терасата и ще й стори нещо зло. Даже отменяла резервации ако я настанят на партера, предават от електронното издание retro.bg.

Здравко от „Ритон” пък има аерофобия. Страхува се от високо. Избирал да пътува с автомобил защото изпадал в паника от самолети. Фобията му се отключила при първия му полет. Който останал и последен.

Петя Буюклиева била луда на тема суеверия. Винаги носела в чантата си амулети за да се пази от уроки и лоши очи.

Камелия Тодорова  и Орлин Павлов пък страдали от фобия за среща с извънземни. Певицата се страхувала да не я отвлекат. Павлов пък не искал да види летяща чиния. Сърцето му нямало да издържи на гледката на НЛО.

Красивата Ивайла Бакалова изпитвала страх от насекоми. Когато видела хвърката твар надавала вик до небето.

Сивия Кацарова била с фобия от змии и от дълбока вода. Към змиите имала непоносимост от малка заради няколко неочаквани срещи с влечугите. А от дълбочини пак се плаши от дете. Щяла да се удави и сега ако водата й стигне до врата бяга  панически на плитко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова с фобия от микроби (Вижте от какво изпитват ужас други бг звезди)”

  1. Валерия

    февр. 23. 2017

    Лили Иванова е много дружелюбна, винаги се ръкува, дори и да не те познава. Незнам кой си измисля тези глупости.

Добавете коментар