Родилката Галена не може да повярва: Виж какво й сервира Галин! (истината ще ви втрещи)

Родилката Галена не може да повярва: Виж какво й сервира Галин! (истината ще ви втрещи)
5 (100%) 1 vote

Галена е смаяна от това, което направи половинката й Галин!

Чаровницата на поп фолка Галена стана майка за втори път. Преди броени дни тя роди второто си момченце. Което двамата с половинката й Галин дариха с царственото име Александър.

Майката и бебето преминаха „изпитанието“ без никакви проблеми. И, както по време на раждането, така и след него, се чувстват повече от добре. Галин обаче реши да изненада любимата си и й поднесе невероятен подарък. От който Галена хлъцна от изненада.

Галена

Галена не може да повярва, че Галин прави това за нея и то толкова скоро след раждането

Оказа се, че само след седмица, в началото на март, от Германия ще пристигне чисто нов джип, който вафленият бос е поръчал за певицата. Той е последен модел „Мерцедес” GLE, чиято цена възлиза на над 200 000 лева.

Возилото на Галена разполага с всички видове екстри, има 3,5-литров дизелов двигател и мощност от 258 конски сили. За такова чудо мнозина биха убили, шегуват се близки до обкръжението на Галена.

Стана ясно, че още преди време певицата разглеждала нови модели автомобили и буквално се влюбила в този джип на „Мерцедес“. Казала на Галин, но не предполагала, че ще й го купи толкова скоро.

Ето го тузарското возило за 200 бона, което певицата ще подкара съвсем сама и то скоро след раждането. Любовта на Галин се оказа безкрайна

„Той е готов и Луната да свали за нея, та камо ли да се скъпи за кола. След като Галена го дари със Стефчо, той осъзна, че тя е жената за него. А сега, след второто им дете, Галенчето е целият му свят. Заедно са от години, но по-влюбен и щастлив не сме го виждали“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар