Йоан Матев е арестуваният за убийството на Георги (Вижте горещи подробности)

Гласувайте за статията

Предполагаемият убиец задържан за убийството на Георги се казва Йоан Матев и е студент по право

Убийството на Георги в Борисовата градина станало заради пари, разкриват от МВР. Младият мъж, който е арестуван е правил няколко опита да си смени външността за да не го разпознаят.

Младежът учи право в Университета в Благоевград, стана ясно от брифинга на прокуратурата. Емилия Русинова, която е неин говорител сподели, че са извършени  повече от 400 проверки на лица. Проверени са училища, снети са показния от много лица, изготвяни са психопортрети. Изобщо година и половина не е спряла къртовската работа по разследването.

Младежът заподозрян за тежкото престъпление  ще остане в ареста за 72 часа първоначално. Според свидетелски показания именно той е извършил убийството. Разпитания свидетел не само посочва Йоан за извършител. Но издава и къде е ножът, с който е намушкан Георги.

Говорителката на прокуратурата издава, че оръжието е открито, предават от pik.bg. Били са извършени множество обиски на жилища, в които е живял предполагаемия убиец. Както и на превозни средства, които е ползвал.

Според експертизите по ръст задържания напълно съвпада с този от камерите. Влязъл в полезрението на разследващите преди 6 месеца. Братът на Йоан е бил задържан. Но само като свидетел. След което е освободен.

Шефът на СДВР разкрива, че след извършване на престъплението заподозряното лице умишлено си пуска по-дълга коса и брада. Даже покачва килограми. Тотално променя ежедневните си навици. Даже за известно време не е посещавал училище. Но не е напускал пределите на страната. Както по едно време се твърдеше, че убиецът е избягал зад граница.

Ако се окаже, че Йоан Матев е истинският извършител може да получи присъда до 8 години. Защото не е бил пълнолетен  когато е извършил престъплениет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Йоан Матев е арестуваният за убийството на Георги (Вижте горещи подробности)”

  1. Майка

    февр. 23. 2017

    Малко са 8 години, трябва да са поне 28, за това че е убил човек и е продължил да живее, а родителите на момчето са задавени от мъка.

Добавете коментар