Двама в ареста за убийството на Георги (Вижте още за знаковото престъпление)

Гласувайте за статията

Ще се разплете ли убийството на Георги, което вече почти две години боксува

Двама братя са арестуваните за убийството на  Георги в Борисовата градина през 2015 година. Младежите били изненадани от органите на реда в домовете си.

Това съобщава Нова тв в сутрешната си емисия новини, позовавайки се на собствени източници.

Единия от братята бил студент, другия работник. Те били синове на полицай по всяка вероятност от Гранична полиция. Бившият вече главен секретар на МВР Георги Костов призна в студиото на телевизията, че наистина има двама задържани вчера от колегите му. Като обеща повече подробности по случая да станат известни днес, но по-късно.

Разследващи твърдят, че заподозреният по знаковото убийство през лятото на 2015 година е бил все още ученик. Днес външността му е много променена от времето когато камерите заснеха бягащ от местопрестъплението младеж със сини маратонки и раница на гърба.

Припомняме, че 16-годишният ученик Георги бе наръган в сърдечната област с нож на 2 юни на пейка в Борисовата градина. Умирайки момчето успява да се свърже с майка си и да й съобщи  страшната вест. Като преди това се обажда и с приятелката си. Която позвънява на телефон 112.

В нито един от проведените разговори Георги Игнатов не споменава нито име нито описание на убиеца си. Мястото, където се намира смъртта си ученика от Търговската гимназия е доста затънтено и обрасло с храсти и дървета, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Днес там е издигната скулптура на момчето. Има й градинка със свежи цветя в памет на младежа.

Ще се увенчае ли с успех тежкия труд на криминалистите предстои да разберем!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар