Какво се случва с Ели Гигова: Красавицата втрещи с дилемата си!

Гласувайте за статията

Ели Гигова шашна с дилемата, която я измъчва!

Ели Гигова напомни за себе си. Изненадващо милионерската щерка поиска съвет от онлайн потребителите. Красивата бивша телевизионна водеща от известно време не живее в България.

Последната й нещастна любов сломи сърцето й и тя избяга в чужбина. Но сега е потърсила съвет от потребителите на нета.

Ели Гигова

Ели Гигова смая всички

Ели Гигова напомни за собствената си особа по доста нетрадиционен начин. Тя поиска съвет в социалните мрежи в какъв цвят да боядиса косата си.

За да улесни максимално последователите си в Интернет пространството тя пусна три свои стари снимки. На тях щерката на милионера Гигов е с различен цвят на косата си.

На едната хубавицата е с черна грива. На втората е блондинка. На третият фотос Ели Гигова има в косата си кестеняви отблясъци.

А дилемата на богаташката щерка е в какъв цвят да се барне за настъпващата пролет. Очевидно е, че тя няма солиден мъж до себе си.

Според неписаното правило, ако срещнеш разочарование в любовта, променяш прическата или цвета на косата си. Заради това вероятно чаровницата се е допитала за мнение от приятелите си във Фейсбук.

И този път верните й последователи не й изневериха. И коментарите под трите й снимки заваляха. Според преобладаващото мнение на потребителите на нета черният цвят е нейният.

Коментарите сочат още, че добре й стои прическа и цвят с кестеняви отблясъци в нея. Но определено повечето от хората не харесват русото за неин дрескод на косата й. В момента Ели Гигова отново е чернокоса.

Поне това показа на последната си снимка в онлайн пространството. Но ако отново се влюби или промени любовния си статус може и да я видим в цвят, за който не е поискала мнението на потребителите на социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар