Пребиха човек на Николай Банев (Всичко за екшъна)

Гласувайте за статията

Близка до Николай Банев е била зверски пребита

Юристконсултка на Николай Банев лежи с жестоки черепно-мозъчни травми във ВМА

Човек на Николай Банев е бил пребит зверски. Юристконсултка на скандалния богаташ е била нападната от трима дебеловрати мъже пред дома й в София. В момента жената е настанена във ВМА с тежки черепно-мозъчни травми и наранявания по цялото тяло.

В спасяването на живота й са участвали няколко екипа от различни медицински специалисти. Сред тях са травматолози, неврохирузи, специалисти по лицево-челюстна хирургия. По чудо юрисконсултката не е убита при нападението. Биячите причакали жената близо до жилището й в столичния кв. „Овча купел“. Издебнали я, докато чакала поръчано такси. Нахвърлили се върху нея с бухалки и я млатили, където сварят. Единият от биячите е бил маскиран. Другите двама били толкова нагли, че дори не скрили лицата си.

Николай Банев

„Единствено бързата реакция на таксиметровия шофьор е спасила служителката ми от сигурна смърт“, коментира Николай Банев пред „България Днес“. По думите му човекът бил на една пресечка разстояние от клиентката си по време на нападението й. Приближавайки към адреса, той изтръпнал от бруталната сцена, която се разиграла пред очите му.

Реагирал светкавично и на мига се обадил в полицията. Силният вой на сирената от пристигащата патрулка прогонила мутрите и това е спасило жената от сигурно убийство. Тежко пострадалата веднага е закарана във ВМА, а полицията започва разследване. Оказва се, че въпреки шока юристката е видяла и запомнила лицата на немаскираните двама биячи. Те са задържани в районното. След кратък престой зад решетките са освободени. Причината за това била негодни техни отпечатъци по бухалките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар