Надежда Нейнски посрещна първо внуче (Всичко за щастливото събитие)

Надежда Нейнски посрещна първо внуче (Всичко за щастливото събитие)
4 (80%) 1 vote

Надежда Нейнски стана баба, посланикът ни в Турция се прибра за изписването на бебето

Надежда Нейнски посрещна първо внуче. Посланикът ни в Турция ристигна за изписването на бебето на дъщеря си Виолета. Която роди момиченце.

Малката се е появила на празника на влюбените „Св. Валентин” в столичната болница „Надежда”. Бебето се създало проблеми на майка си при раждането и всичко минало по вода.

Дъщерята на Нейнски и малкото момичернце били изписани в петък. Щастливата баба пристигнала от южната ни съседка специално да посрещне двете си момичета. С нея е бил сегашният й съпруг Светлин. Както и по-малката й щерка Нина. Която носела голям букет за кака си.

Виолета, майката на бебето е в дясно

Свидетели разказват, че в последния момент се появил и бившия съпруг на Нейснки. Румен Михайлов дошъл за изписването на внучката си, предават от електронното издание blitz.bg.

Естествено най-нетърпелив да вземе в ръце детето си бил таткото Азис Айледин. Двамата с Виолета станаха семейство през 2015 година. Зетят е доктор кардиолог и лекува пациенти в Правителствена болница. Виолета пък е психоложка.  Двамата бяха двойка няколко години преди да решат да узаконят връзката си.

Не липсваха и другите баба и дядо, които са родители на младия доктор. След серия от снимки за спомен с бебето и майката щастливите роднини се отправиха да полеят събитието. Събраха се в ресторант в столичния квартал „Лозенец”.

Естествено родилката Виолета не присъства на почерпката. Тя се прибра с малкото пеленаче в семейното им жилище. Където я чакат първите трепети и суетене около дъщеричката й.

Не стана ясно как са кръстили момиченцето. Някои предполагат, че може да носи хубавото име на известната си баба Надежда.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар