Отново зарязана: Кайли Миноуг с болезнено разкритие за връзката и изневярата на годеника си!

Гласувайте за статията

Кайли Миноуг е една от най-обичаните звезди в света, но все не й върви с мъжете!

Тя е красива, стройна, талантлива, прекрасна. Тя е Кайли Миноуг, която е неостаряваща легенда и една от най-обичаните в света звезди. Въпреки това обаче явно славата и богатството не са достатъчни, за да бъде дарена и с любов. Не и с постоянна такава.

Припомняме, че Кайли Миноуг беше лудо влюбена в 29-годишния си годеник Джошуа Сас. Който обаче й изневери най-нагло с друга жена и разби сърцето й. За известно време изпълнителката не искаше да коментира нищо и се криеше от света и най-вече от медиите.

Кайли Миноуг

Кайли Миноуг най-сетне проговори за раздялата с екс половинката си

Днес обаче тя е готова да стъпи отново на краката си и да се радва на живота така, както и преди. Защото миналото си е минало, но човек трябва да намира сили в себе си, за да го загърби и да продължи напред. В противен случай няма да бъде щастлив.

„Да, много ми беше болно. Но приех, че в крайна сметка не ни е било писано да сме заедно. Странно е, но досега в целия ми живот не е имало случай като този, в който двама се срещнали и заживели щастливо и в любов дълги години. Може пък такава да ми е съдбата. Аз вече нямам проблем с това, дори и да е така. В живота си съм получила наистина много, за да отдавам значение на онова, което нямам. Знам какво е любов и обичам да обичам, това е по-важното“, призна Кайли Миноуг.

В момента тя е дори на заслужена ваканция, но не пожела да разкрие дестинацията, която си е избрала. Защото заяви, че иска да вземе малко време лично за себе си. Време, през което да остане насаме с вътрешното си аз и да открие в душата си онова, което е истински значимо и ценно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар