Жана Бергендорф потресе: Живях в кошмар, минах през ада! (още подробности)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф направи публично признание за мъките, които е преживяла!

Жана Бергендорф се покри за дълго време след излизането си от Къщата на Вип Брадър. Месеци наред певицата отсъстваше от публичното пространство, а когато се завърна, го направи тотално преобразена.

Най-ярката промяна се забеляза във визията й. Жана Бергендорф си обръсна главата и сподели, че с това иска да премахне всички зли сили. И натрупванията, които е складирала в себе си от миналото.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф призна за болката, която е преживяла и как е минала през ада

Фактът, че е надебеляла не я плаши, нито притеснява. Напротив – доволна е, че е получила тази реакция като знак, че организмът й вече се е изчистил почти напълно от дрогата и забранените субстанции.

„Живях в кошмар, минах и през ада. Още от детството ми съм натрупала много негативни и болезнени спомени, от които чак сега съм на път да се отърва и освободя. Може би трябваше да ударя дъното, че и да започна да копая под него, за да се осъзная и да изплувам нагоре“, сподели певицата.

Жана Бергендорф е категорична, че единственото, което иска оттук нататък, е да бъде добра майка за сина си Лео и да се отдаде на него и на кариерата си. Мъжете са добре дошли в живота й, но повече не би поставяла тяхното над собственото си щастие.

Новата й песен „Докрай“ е посветена на новото начало, което е дошло след като вече е била на края на задънената улица. Жана Бергендорф не пожелава да издаде дали има нов мъж до себе си в момента. Не иска медиите и обществото да коментират нищо друго за нея, освен творчеството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар