Тома Биков разкри кой дърпа конците на Елена Йончева и Тома Томов

Зад тях надничат Георги Гергов и Кирил Добрев
0

Зад тях надничат Георги Гергов и Кирил Добрев

Тома Биков разкри кои са хората, които дърпат конците на Елена Йончева и Тома Томов.

Той посочи, че към днешна дата БСП обещават да възродят индустрията в страната, създавайки държавен фонд, който да подпомага финансово родните фирми.

Със сигурност обаче е крайно време обществото да се научи да чете между редовете. Според Биков това обещание означава, че финансово ще бъдат подпомагани само фирмите на някои от членовете на Изпълнителното бюро.

На това обещание до известна степен трябва да се гледа и като заплаха. Това е така, тъй като зад интелектуалните образи на кандидатите за народни представители Елена Йончева и Тома Томов надничат милионерите като Кирил Добрев и Георги Гергов.
Те със сигурност ще се възползват с удоволствие от въпросния фонд.

Елена Йончева
Зад тях надничат Георги Гергов и Кирил Добрев

Да не пропускаме и Румен Гечев, който също винаги е в готовност да изготви концепцията за фалит на държавата.
Биков не крие удивлението си от това по какъв парадоксален начин БСП успява да представи своето минало като промяна.

Биков подчертава, че идеите на Гечев от 1994 г. са съпроводени от нови лица като Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Сергей Станишев. Да не пропускаме и Светлана Шаренкова, която обеща, че БСП ще върне страната ни в развития социализъм.

Биков припомня, че Корнелия Нинова бе уволнена през 2008 г. от поста й като зам.-министър на Икономиката за подозрения в корупция. Тя бе отстранена от Сергей Станишев.
Кирил Добрев пък, който е народен представител в четири парламента, а започнал своята кариера с арест за нелегално пренасяне на долари през българо-сръбската граница.

Тома Биков е категоричен, че партията-столетница просто ще употреби известността на Елена Йончева и Тома Томов, след което ще ги захвърли като ненужни вещи.
Факт е, че хората вече отдавна не вярват на политиците и поради тази причина те се нуждаят от нови и свежи попълнения, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.