Анджелина Джоли смая с тази истина за нея и Брад Пит!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли за първи път проговори за Брад Пит след развода им!

Анджелина Джоли за първи път проговори за раздялата си с Брад Пит. Красавицата обаче е категорична, че с екс мъжа си винаги ще си останат семейство.

Двойката има шест деца. Три от тях са биологични, а останалите са осиновени. Двамата бяха заедно повече от дванадесет години, като две от тях като законни половинки.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли показа, че не таи злоба и омраза към Брад Пит

През септември миналата година актрисата подаде молба за развод. Реакцията й изненада всички. Звездното семейство минаваше за перфектно в Холивуд.

Но причината се оказа доста стряскаща. Анджелина Джоли обвини съпруга си, ме упражнява физическо насилие над част от децата им.

Освен това че злоупотребява с наркотици и с алкохол. Процесът бе доста публичен. Но по молба на Брад Пит разводът протече при закрити врати, за да не бъдат компрометирани семейството и обременени децата им.

Анджелина каза по повод тази ситуация, в която се намира тя и децата им.

„Не искам да говоря много за това. Доста трудно ми е, но с Брад Пит ще си останем едно семейство. Много хора се намират в ситуация, подобна на нашата”, каза звездата на Холивуд.

Носителката на „Оскар” в момента се намира в Камбоджа. Там тя е с четирите от шестте си наследници. В тази страна актрисата е заради премиерата на своя филм „First They Killed My Father“.

В него се разказва за геноцида, извършен от Червените кхмери. Именно от Камбоджа Анджелина Джоли и Брад Пит осиновиха най-големия си син-Мадокс, през 2002 година. В момента момчето им е на 15 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар