Фики Стораро в ступор: Годеницата му е бременна в третия месец!

Фики Стораро в ступор: Годеницата му е бременна в третия месец!
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро ще става баща, годеницата му е бременна!

Фики Стораро ще става баща. Именно това е причината за изключително изненадващия му годеж. Това разкриха отлично осведомени източници.

Сензацията на „Пайнер” и красивата Гюлшан се сгодиха навръх Свети Валентин. Именно тогава изпълнителят и неговата избраница се врекоха във вярност в Брюксел.

Фики Стораро

Фики Стораро и Гюлшан се сгодиха заради бременността й

Това Фики направи пред погледите на своите и на нейните родители. Никой не очакваше толкова скоро Стораро-младши да се сгоди. Но сега стана ясна причината за тази скорострелна бързина.

20-годишното момиче е бременна в третия месец. И тази е единствената причина най-известния ерген да я поиска за жена. Според докторите вече е късно да се прави аборт, особено ако бременността е първа.

Освен това нито родителите на Фики, нито на момичето били съгласни на това. Те са мюсюлмани и пред очите на Аллах един аборт си е чисто убийство.

Бебето трябва да се роди през есента. Избраницата на Фики не е известна, нито е певица. Преди мистериозния годеж той твърдеше, че вече е намерил любовта.

Това го е направил в очите на много известна певица. Всички заподозряха, че зад думите му стои и посочва Преслава. Фики и Преслава имаха заигравка още преди две години.

Припомняме, че Фики Стораро танцуваше страстно с хитовата изпълнителка на купона, след раздаването на традиционните награди на Планета ТВ.

Тогава в заведението нахлу екс гаджето й Жоро Бирмата. Ревнивият пернишки бизнесмен толкова се разяри, ме спретна чутовно меле, при което пострада и Фики.Баща му, Тони Стораро дори се закани да го съди, но до Темида не се стигна.

Още тогава плъзна слухът, че Фики и Преслава са гаджета. Но нещата се разтекоха и сега Стораро-младши вече е сгоден за никому неизвестната девойка.

Според клюката бъдещите му роднини подарили на младото семейство тузарски апартамент в Брюксел, столицата на Белгия.

Дали обаче Фики Стораро е щастлив от развоя на събитията, че ще става баща, никой не смее да коментира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар