Подвизите на Ценко Чоков след излизането му от ареста

Гласувайте за статията
3 дни пиянски гуляй заформя кметът на Галиче Ценко Чоков, който празнува свободата си

С две сърни и едно диво прасе обилно гостил поддръжниците си кметът Ценко Чоков – пише „България днес”. Три дни чоковистите начело с патрона си яли пили и се веселили – отбелязва изданието.

След като шофьорът Страхил докарал с черна лимузина от София в селото Чоков и сина му Мартин, черни джипове и лимузини паркирали пред дуварите на имението му. И започнали купони, които само Ценко Чоков може да организира – разкриват потресени жители на селото. Докато жителите на Галиче треперят от страх в къщите си, Чоков празнува свободата си.

Първата вечер в Галиче Чокови отбелязали зад високия дувар на къщата. Над 40 души посетили кмета в дома му, където черпел с 18-годишно уиски. За първи път Чоков се отказал от любимия си оркестър и вечеринката минала без жива музика.

Свидетелите срещу Чоков в Галиче се страхуват от него

Втората вечер обаче сърцето Чоково не изтърпяло и вдигнал патардия, каквато само той може. Поканил всички свои привърженици в ловния дом на селото. На чеверме били изпечени две сърни от ловното стопанство на Чоков и едно прасе. Той самият бил във вихъра на танца въпреки оплакванията от таза, които направи в съда. Въздухът в Галиче явно добре влияе на скандалния кмет, който хвърлил патерицата, с която се подпираше в съдебната зала – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар