Ето какво вещаят едни от последните предсказания на Джуна

0

Докато човек се намира на Земята е сляп за много неща

Великият лечител, астролог и мистик на нашето време Джуна напусна този свят през 2015 година. Тя обаче остави редица предсказания за бъдещето.

Запознати посочват, че Джуна е почетен академик на 129 академии в световен мащаб и генерал-полковник от медицинската служба.
В едно от интервютата си пред руската медия РФ, което е сред последните й, Джуна чертае какво ще се случи в света и Русия през настоящата 2017 година.

Тя вещае, че санкциите, които бяха наложени на Русия от Запада ще отпаднат, а положението в страната ще се подобри рязко.
Според Джуна настоящата криза, която е завладяла света, е дадена за урок. Тя има за цел да ни отвори очите и да разберем, че материалните блага и парите, са преходни.
Най-важното на този свят са добротата, духовността и честността.

Джуна
Докато човек се намира на Земята е сляп за много неща

Тя вещае, че всички онези, които живеят в прошка и любов, обърнат очи навътре към себе си и са благодарни на Бога, ще са добре.
От предсказанията й става ясно, че докато човек се намира на Земята, е сляп за много неща. Никой не си дава сметка, че сме тук за прекалено кратко време. Това, което трябва да ни вълнува е да научил уроците си.

Никой не може да вземе нищо материално със себе си, когато си отиде от този свят. Всеки си тръгва само с духовния багаж, който е успял да натрупа през годините.
Основното, за което хората трябва да се грижат, е душата. Ако съумеят да живеят в хармония със света и себе си и са благодарни на Господ, материалните блага ще дойдат сами.

Джуна вещае, че сближаването между Русия и САЩ през следващите години, е невъзможно.
Основният проблем се корени в това, че докато Русия е духовна страна, в Щатите животът е силно материализиран.
За щастие тя вещае, че въпреки множеството разногласия, няма да има военен сблъсък между двете световни супер сили в близките години, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.