Кой и как замаза очите на обществото около случая с Елена Йончева?

Спречкванията между Радева и Йончева се превърнали в ежедневие
0

Спречкванията между Радева и Йончева се превърнали в ежедневие

Оказва се, че истината за напускането на Елена Йончева на поска прессекретар на президента Румен Радев, е много по-скандална от това, което бе представено.

Припомняме, че амбициозната русокоса журналистка се задържа на този пост изключително кратко време.
Елена Йончева бе назначена на този пост още в първия ден, в който Румен Раде встъпи в длъжност като държавен глава на Република България.

Това, че именно Елена Йончева ще бъде негов пиар бе всеизвестен факт още преди Радев да стане президент. Напористата журналистка трябваше да отговаря за изказванията на президента пред обществото и медиите, както и за визитите му.

Елена Йончева
Спречкванията между Радева и Йончева се превърнали в ежедневие

Служители от президентската администрация обаче разкриха доста пикантни факти около скандала с напускането на Елена Йончева.
Отначало бе отбелязано, че тя се е оттеглила по собствено желание от поста прессекретар на държавния глава.
Истината обаче се оказа много по-скандална.

Служител от президентството разкри, че в основата на целия този скандал стои половинката на държавния глава Румен Радев – Десислава Радева.
Още от самото начало Радева изпитвала силна ревност към напористата журналистка. По-късно ревността на първата дама се трансформирала в изцяло женско съревнование. Тя сякаш се борила за вниманието на съпруга си, който вече е и държавен глава.

Съревнованието между двете започнало още по време на предизборната кампания. Тогава блондинката уредила на Румен Радев участие в няколко телевизии. Предварително набелязала и опорните точки на изказванията му.
Десислава Радева обаче не била съгласна с част от написаното от Елена Йончева. Тя дори заявила на половинката си, че на негово място никога не би казала това.

Второто спречкване между двете дами се заформило по повод първата визита на Румен Радев зад граница. Елена Йончева била категорична, че полетът на Радев с военния самолет „Спартан“, е евтин пиар, а народът далеч не очаква подобно нещо от него.

Десислава Радева обаче била категорична, че тази й идея е одобрена от президента и ще стане на нейното.
Така Йончева изплакала пред приятелки, че не може да продължи да работи в такава враждебна обстановка и ще напусне, пише webnovinar.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.