Маги Халваджиян разцепи ефира на Нова тв с тези думи

Маги Халваджиян разцепи ефира на Нова тв с тези думи
5 (100%) 1 vote

Продуцентът отбеляза 50-годишен юбилей преди броени дни

Продуцентът Маги Халваджиян разцепи ефира на Нова тв с думите, които изрече.

Маги Халваджиян изрази възмущението си от факта, че когато най-добрият български тенисист Григор Димитров бие, тогава всички сме българи. Когато обаче Гришо падне, тогава всички се питат „Кой е тоя, бе?“.

В предаването „Комбина“ по Нова тв продуцентът и режисьор Маги Халваджиян не скри, че намира подобно поведение за крайно възмутително.

Темпераментният арменец потвърди мълвата, че синът му Бебо Халваджиян влиза в политическия живот на страната. От телевизионния ефир той призова българското общество да има по-голямо самочувствие и да прояви повече критичност към управляващите.
Маги Халваджиян е категоричен, че промяната зависи от всички нас и всеки трябва да повярва в това.

Маги Халваджиян

Продуцентът отбеляза 50-годишен юбилей преди броени дни

Той не скри, че се чувства оптимист по отношение на бъдещето на страната ни. Продуцентът подчерта, че оптимизмът му не се дължи на факта, че наследникът му влиза в политиката. Просто е убеден, че не далеч денят, в който нещата ще тръгнат към по-добро.

За да не се политизира твърде много интервюто с Маги Халваджиян, тв водещата Лора Крумова му зададе въпроса как се чувства на 50 години.
Припомняме, че само преди броени дни продуцентът отбеляза 50-годиншя си юбилей.

На този въпрос Маги отговори с думите, че Кремена и Бебо му направили клип, в който пеели заедно.
Той направи изричното уточнение, че съпругата му Кремена ненавижда камерите и мрази да се снима. Когато видял клипа, направен от най-скъпите му същества обаче, Маги Халваджиян си дал сметка, че дори само заради това си струва да се живее.

Преди броени дни синът му Бебо сподели, че той е човекът, от когото черпи енергия и е неговото вдъхновение. Маги е пример за това как човек може да сбъдне всяка една от мечтите си. В заключение той посочва, че се чувства изключително щастлив от факта, че е син точно на Маги Халваджиян, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар