Фики Стораро отлага сватбата (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Фики Стороро отлага сватбата с любимата си Гюлджан

Фики Стораро се превърна в най-обсъжданите изпълнители на „Пайнер“ през последните дни. Откакто той обяви годежа си с Гюлджан, връзката им е една от най-обсъжданите теми. Преди няколко дни наследникът на Тони Стораро хвърли бомбата, че се е сгодил.

Щастливото събитие се е състояло в Брюксел, където от години младоженката живее заедно със семейството си. Изпълнителят проговори за годежа си.

Той сподели, че се познава с Гюлджан от 4 години. Но решили да запазят връзката си в тайна, за да преценят дали са един за друг без някой да им се бърка.

Очевидно красивата Гюлджан е издържала успешно теста на Фики Стораро и той е преценил, че тя е жената, с която желае да прекара остатъка от живота си.

Наследникът на Тони Стораро не крие, че от няколко месеца е изчаквал подходящия момент, за да предложи брак на любимата си. Очевидно този момент вече е настъпил.

Младият певец не крие, че всички са изключително щастливи от развоя на събитията. Относно чувствата си към Гюлджан той заяви, че чувства, че това е човекът, с когото желае да прекара остатъка от живота си.

За любимата си Фики Стораро казва, че тя е не само неговата голяма любов, но и най-добрият му приятел. Той не крие, че тя е най-голямата опора в живота му. Но въпреки силните чувства помежду им певецът е категоричен, че не бърза със сватбата.

Той заяви, че щастливото събитие няма да се състои тази година и добави още, че с Гюлджан са решили да изчакат.

Фики Стороро отлага сватбата с любимата си Гюлджан

Фики Стороро отлага сватбата с любимата си Гюлджан

На въпроса дали е вярно, че е блокирал Преслава в Инстаграм, той заяви, че тези слухове най-много нараняват любимата му.

Според запознати причината, поради която Фики Стораро отлага сватбата с Гюлджан е, че още се среща с Преслава, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар