Румен Луканов в шок (Варвари му начупиха магазина)

Гласувайте за статията

Румен Луканов побесня от яд, магазина му за маркови вина осъмна с начупени стъкла и с липса на стоки

Румен Луканов изпаднал в шок когато сутринта заварил луксозния си магазин със строшени стъкла. Липсвали и някои стоки. До които успели да се доберат хулиганите.

На мистър „Сделка или не” едва не му потекли сълзи от очите когато видял потрошено любимо си място. Повече от година Луканов се радва на хубавия си кокетен офис. Където прекарва по-голяма част от времето си.

Магазина се намира на столичен булевард в центъра. Водещия го обзавел с много любов и мерак. Кръстил го „100 вина с Румен”. Вътре било пълно с маркови луксозни напитки. А за уюта на клиентите имало специален кът обзаведен с бутикови мебели където на спокойствие могат да дегустират питиета.

Именно лъскавото обзавеждане и скъпата стока привлекли вниманието на вандали. Те счупили с камъни витрината. Влезли вътре и отмъкнали до каквото можели да се докопат.

Луканов, който все още е мераклия сутрин пристига преди персонала се натъкнал на стряскащата гледка. Сам грабнал метлата и събрал пръснатите навсякъде стъкла. После  пуснал сигнал до полицията. Но толкова бил ядосан, че се зарекъл ако пипне престъпниците сам да им отмъсти, предават от електронното издание retro.bg.

Въпреки, че Румен Луканов не е някой побойник му причерняло пред очите и си обещал да  отмъсти. Само, че някои още помнят как преди време дълго време ходи с насинено око заради липсата на бойни умения.

Комшии на новоизпечения търговец коментират, че никак не му върви с новия бизнес. Миналото лято го спипаха да върти любов с неизвестна блондинка. Което за малко да му коства дългогодишния брак. Сега пък го разбиха и окрадоха.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар