Бомба: Тони Стораро разкри истината за любовта между Фики и Преслава!

Бомба: Тони Стораро разкри истината за любовта между Фики и Преслава!
4.5 (90%) 2 votes

Тони Стораро призна, че Фики и Преслава са имали връзка!

Тони Стораро ще разкрие истината за Фики и Преслава. Човекът глас ще разкрие истината за двамата в предаването „Папараци”. Тази неделя Тони Стораро ще каже имали ли са връзка сина му и хитовата изпълнителка.

Той ще отговаря на още купища неудобни въпроси пред Кристина Патрашкова.

Преслава

Тони Стораро разкри, че наистина Фики и Преслава са имали връзка

Наскоро Фики Стораро шашна всички с неочаквания си годеж. Той даде пръстен на своята избраница Гюлшен. Девойката е от турски произход, но непозната за широката общественост.

Тя нито е певица, нито светска личност. Според клюката двамата с тийн идолът се познавали още от детските си години. С тази постъпка Фики срази много сърца.

Но най-сломена се оказа поп фолк дивата Преслава. Двамата никога не афишираха публично връзката си. Но педи годежа си, пак в предаването на Николета Лозанова Фикрет призна, че има любима жена до себе си.

Той каза тогава, че е известна певица и двамата много се обичат. Дори може да изненада и със сватба. Всеки припозна в думите му именно Преслава.

Връзката им започна преди две години. Тогава, на тържеството на музикалните награди на Планета ТВ двамата доста страстно танцуваха на дансинга.

Това вдигна кръвното на тогавашното гадже на Преси-Жоро Бирмата, който спретна невероятно меле. И дори накара бащата на Фики да се закани, че ще го съди.

И изненадващо Фикрет Стораро си взе друга избраница. Заради което получи дар от родителите на момичето още преди да се оженят. И той е тузарски апартамент в Брюксел, столицата на Белгия. Където те живеят и работят от години.

Мнозина заподозряха финансова изгода от годежа на Фики. Определено Преслава още не може да преодолее загубата. И не спира да се налива по участия.

А тази неделя Тони Стораро ще признае каква е истината за този мистериозен годеж на сина му с Гюлшан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар