Гери-Никол хвърля поредната си бомба

Гласувайте за статията
Бащата на Гери-Никол дава 200 бона, за да я прати на Евровизия

Гери-Никол е готова с поредната си бомба, която да метне върху задрямалия български шоубизнес – разкрива „Уикенд“. Навършилата скоро пълнолетие певица, възмутила бабите на своите съученици с рефрени като „яката дупара“ (самата тя твърди, че пее: „яката до бара“, бел. ред.) е най-вероятният ни участник в предстоящата Евровизия. Нищо чудно нашенското явление в хип-хопа да ни представя през май в Киев, ако се потвърди слухът, че тя вече е сигурният победител – коментира изданието.

Внушителните 200 бона били вложени в нейно ново парче, създавано специално за Евровизия. Песента била на английски, предполага се – с чуждестранен екип. Откъде са дошли парите, няма нужда да питате – те не са проблем за таткото на Гери-Никол. Родителят на амбициозната варненка е топ адвокат от Варна. Солидната му професия вместо да се окаже спирачка за скандалния имидж на дъщеря му, е касичка за финансиране. Щедрият татко покрива разходите за най-скъпите за момента в България клипове. Той отсега бил приготвил пачка, за да види чедото си на уж най-престижната европейска сцена.

Фаворитката на неукрепналите тийнейджъри неотдавна се класира първа в допитване на БНТ кой наш изпълнител да бъде изпратен на Евровизия. Нищо чудно и тази й победа да е изкована от добре организирани агитки.

Гени-Никол се води най-гледаната в интернет българска певица, но запознати твърдят, че и класациите по гледаемост са фалшиви. Всеки може да си наеме в интернет фен, а всъщност компютърна програма, която изкуствено да завишава брояча на клипа с по няколко хиляди. Цените на подобен род услуги напоследък дори поевтинели.

Гери-Никол е най-гледаната българска певица в Youtube

Тази година БНТ отново ще излъчи служебен победител, който да ни представи на финала в Киев. В музикалните ни среди вече упорито се шушука, че нито Жана Бергендорф, нито Кристиан Костов – младежът от „Х фактор“, които са съответно втори и трети в анкетата сред фенове, имат шанс. Просто защото нямало откъде да извадят 200 хиляди лева в брой…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар