Грубо: Моника Валериева ръси заплахи срещу Люси и Ани Хоанг!

Грубо: Моника Валериева ръси заплахи срещу Люси и Ани Хоанг!
4.5 (90%) 2 votes

Моника Валериева скочи на Люси Иларионов и Ани Хоанг!

Скандалът между Ани Хоанг и плеймейтката Моника Валериева набира нови сили. Поводът бе новата песен на поп фолк дивата от виетнамски произход. Тя се казва „Кво ме гледаш”.

В героинята на нашумялото парче родената в Дупница моделка припозна себе си. И избесня срещу текста на песента. В нея се разказва за една „кучка”, чието име е Моника.

Моника Валериева

Моника Валериева взе доста навътре парчето на Люси и Ани Хоанг

И тя носи тежестта на древната професия. Именно това сравнение с нея и името й възбудило да крайна степен Моника Валериева.

Припознала се като лирическа героиня от въпросното парче, Валериева отправя страховити закани към певицата и нейното гадже Люси Иларионов.

Дори здрави мъжаги от съмнителна професия са се обаждали по телефона на режисьора на чалга клипове и на крехката изпълнителка. За да ги сплашват.

Моника Валериева дори звъняла лично по телефона на шефа на димитровградската компания „Пайнер”. Инж. Димитър Димитров лично се обадил на Ани Хоанг, за да й каже за заканите на Моника Валериева.

Тя заплашила продуцента, че ще ги съсипе и търси правата си по съдебен път.

Разпрата между Валериева и Люси Иларионов се случи още в Къщата на Големия брат. Там режисьорът сподели Изповедалнята, че Моника упражнява най-древната професия и така си гарантира лукса, в който живее.

Тя го даде на съд, но той го оправда. С мотива, че обидите не са били фиксирани точно към нея.

Сега режисьора отново се оправда със същото. „На света има много жени с името Моника. Моника Люински например. Песента не е за нея, но е тъжно, че тя се припознава в нея.

Аз лично не бих посветил цяла песен на въпросната жена.Разбрах за това, че се засегнала, когато мои приятели започнаха да ми звънят.

Разбрах, че давала интервюта, търсела отговори. Ти, щом носиш името Моника, но не се чувстваш като героинята в парчето, няма защо да се засягаш”, бе лаконичния отговор на Ани Хоанг и Люси Иларионов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар