Ненчо Балабанов в шок от това, което научи за бившата си Йоанна Драгнева!

Тази истина накара Ненчо Балабанов да се опули
0

Йоанна Драгнева направи Ненчо Балабанов баджанак със Соня Васи!

Йоанна Драгнева забрави Ненчо Балабанов. Актьорът също не страда по нея. Но наскоро се разбра, че певицата го направила роднина със Соня Васи.

И то покрай най-прясното й гадже. Защото бившата половинка на „господаря” вече е в обятията на барабаниста на Соня Васи – Васил Ананиев.

Ненчо Балабанов
Тази истина накара Ненчо Балабанов да се опули

Двамата са заедно от няколко месеца. Дори заедно са посрещнали Нова година в Маями. Васко и Йоанна се срещнали през ноември, но в София.

Те се запознали сред общите си приятели Калин Вельов и певицата Мария Грънчарова. След няколко вечери заедно разбрали, е няма да останат само приятели.

Искрата помежду им припламнала и сега са вече гаджета. Като не крият връзката си.

Но водещата е категорична, че не новата й тръпка е прекратила отношенията й с актьора. Просто помежду им нещата напълно са се изчерпали.

А връзката й с барабаниста се оказала катализатор нещата да приключат по-бързо. Блондинката едва изтраяла да приключат ангажиментите й в БНТ, за да замине при новото си гадже.

В родината си музиканта е известен като бившия любовник на Соня Васи. Преди известно време той направи изненадващо признание.

И то е, че не обичал Соня Васи, която го издържала в чужбина. Но много страдал по другото си екс гадже, модела Маги Желязкова.

След раздялата той се опитва да се сваля известно време с модела Теди Бургазлиева. Но накрая свива семейно гнездо с брюнетката Павлина и им се ражда дъщеричка. Но малко преди да срещне Йоана се разделя окончателно и с нея.

Засега не е ясно дали Йоанна Драгнева и барабаниста Васко са сериозни един към друг. Но определено певицата е скъсала окончателно с актьора.

Ненчо Балабанов също не страда много от раздялата си с нея. Той бе забелязан да присъства на лъскаво парти. Там непрекъснато пърхал около модела Велина Узунова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.