Рут Колева разсипа предстоящия конкурс за Евровизия!

Рут Колева се опитала да бъде по-духовна и да премине през нередностите. Но в един момент не успяла да се въздържи. „Уви, не мога да махна с лека ръка и да прескоча подобна мръсотия. Не ми дава сърце. Защото певци и артисти като мен не могат да припарят до Евровизия”, разкри какво я накарало да напише този гневен статус. [caption id="attachment_508494" align="aligncenter" width="300"]Рут Колева Рут Колева извади шокиращи разкрития за Евровизия[/caption] Причината за гнева й дошъл заради неучастието й в миналата година на Евровизия. Един голям лейбъл, с които изпълнителката била в преговори от дълги години й предложил участие в Евровизия. В замяна обещал да й поеме разноските при нейното участие на 20 града от Европа. И освен това й обещал да поеме голям бюджет от маркетинга при издаването на албума й. Заради което и не само заради него, решила да се подготви да вземе участие в конкурса. „Изглеждаше ми напълно логично. Издавам албум, английският език ми е перфектен, имам опит. Вярвам, че бих представите България достойно. През месец декември, когато записвах едно от парчето, с които бях готова да се явя на надпреварата, получих неприятна информация. Работих със същия екип, който подготви песента на Поли Генова.

Тогава получих информация, че бащата на Гери-Никол е предложил голяма сума пари, за да се яви именно тя на конкурса. Тази информация ме отказа от този „конкурс”, написа Рут Колева.

Според нея скандалите и нечистите участия я отказали да иска да участва в Евровизия. За нея музиката й е чиста и безкомпромисна. Единственият компромис е правила със себе си и имиджа си, но не и с музиката, която прави, убедена е Рут Колева. След нейното изказване група продуценти са изпратили предложения за песни до БНТ. След което имало „тайно” гласуване от „уж” международен екип, за фаворит. Гласуването било тайно гласувано, но умело манипулирано от Саня Армутлиева. Според певицата била алчна за пари и затова избирала фаворит, който й даде повече. Избраният с тайно гласуване бил Кристиян Костов. Ако той не замине, тогава на нейното място заминавала Гери-Никол с „Яката дупара”. За Рут Колева тя избрана със съмнителни гласове от много международни блогъри. За нея те са „гласували” честно, защото бащата на Гери Никол е платил доста яко, за да замени дъщеря му на европейския конкурс. Това й казал възмутен зрител, който разбрал за тези задкулисни игри. Дори певицата получила заплаха, че ако разкрие истината ще стане персона нон-грата за българската музика. „Ето, видяхте ли, казах го. Без страх от мръсната ви мафия”, завършва горчивия си пост червенокосата певица.