Бременната Мерилин Монро разбуни духовете!

Снимки на бременната Мерилин Монро взривиха нета. Неувяхващата красавица от далечното минало отново разбуни духовете. Любовницата на двама американски президенти отново предизвика сензация. Но този път не с миловидно държание или участие в неизвестен филм. [caption id="attachment_508489" align="aligncenter" width="300"]Мерилин Монро Ето я бременната Мерилин Монро[/caption] А с непоказвани фотоси досега. На тях се вижда бременната Мерилин Монро. До сега снимките не са били излагани в публичното пространство. Те са били съхранявани у един от приятелите на звездата – Фред Хъл. Той ги е дал на аукцион в Холивуд, САЩ. Те са били продадени през ноември миналото година. Изтъргувани са за сумата от 2240 долара. Снимките датират от дата 8 юли 1960 година. В Ню Йорк. След снимките за един от филмите, в които участва старлетката.

Холивудската звезда е била бременна от тогавашния си съпруг, драматурга Артър Милър. Но бременността й се оказала неуспешна. Понеже блондинката е забременяла извънматочно.

За него бившата Норма Джийн се омъжва през 1956 година. Преди него тя още два пъти минава под венчило. Запознават се на снимачната площадка през 1950 година. Бъдещият й съпруг прави невъобразимо впечатление на Мерилин. Тя винаги е мечтала да се запознае с истински интелектуалец. Тя признава, че той е най-умния мъж, който е срещала. По това време той е женен за Мери Грейс Слатери, но не успява да избие от главата си платинената хубавица. Срещат се тайно и след развода му вече афишират връзката си. по-късно се женят. Меденият си месец прекарват в Англия. След като се връщат в Америка си наемат дървена къща край морето. Дълго време прекарват в разходки на брега на океана. Говорят с часове за разни дреболии, това е най-хубавият период от брака им. Но за пет години брак интелектуалецът не може да запълни „красивата пустота” на съпругата си. Мерилин Монро не обича да чете, излежава се до обяд в леглото, обича да се храни в кревата и да се бърше в чаршафите. Повече от времето си прекарва, като се оглежда в огледалото и се любува на себе си. Само дете може да спаси толкова различни хора. Но Мерилин Монро не може да роди. Над тридесетината й аборта от бурната й младост си казват тежката дума. Мерилин Монро забременява два пъти от Артър.Но винаги помята. Следват месеци депресия и психиатрична клиника.