Петя Дикова в шок: Аня Пенчева оперирана по спешност! (още подробности)

Гласувайте за статията

Аня Пенчева е приета и оперирана по спешност във вторник!

Една от най-красивите ни актриси Аня Пенчева е била приета и оперирана по спешност в Александровска болница във вторник. Всичко, което се знае до момента е, че й е била направена коремна операция. Но нито лекарите, нито семейството искат да разкрият нещо повече.

Към момента състоянието на актрисата е стабилно, но трябва да остане под лекарско наблюдение за все още неизвестен период от време. Заради внезапно влошеното състояние на Аня Пенчева се е наложило да отменят в последния момент представлението „Лунатици“ в Народния театър.

Аня Пенчева

Аня Пенчева е била оперирана по спешност във вторник, близките й и особено Пипи са полудели от тревога

Всички не спират да стискат палци и да се молят за здравето на Аня Пенчева, която е наистина обичана от народа. Най-зле, разбира се, приели новината за операцията нейните деца.

И докато Ангел Караньотов се опитвал да се държи мъжки, то щерка й Петя Дикова не била на себе си от ужас и страх. Заедно с настоящата половинка на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, в болницата бил и бившият й мъж Сашо Диков.

Сашо и Аня винаги са поддържали повече от чудесни отношения и никога не са прекъсвали контактите си. В случая обаче Диков бил двойно по-притеснен като гледал реакциите и сълзите на единствената си дъщеря Петя Дикова.

„Пипи е толкова привързана към родителите си и особено към майка си, че просто не е истина. Та тя се отказа от любовта си и шансовете за развитие и живот в Лондон. Само, защото не можеше да си представи, че няма да бъде до семейството си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар