Ким Чен-нам молил Ким Чен-ун да не го убива (Всичко за ужаса)

Гласувайте за статията

Ким Чен-нам се е молил за живота си в писмо до брат си

Ким Чен-нам беше убит в Малайзия

Ким Чен-нам е молил брат си Ким Чен-ун да не го убива. Завареният брат на севернокорейския лидер е написал писмо до него още преди пет години, в което го е молил да пощади живота му. Това се е случило веднага след кончината на баща им Ким Чен-ир. Информацията идва от двама парламентаристи от Южна Корея.

Именно те са казали, че Ким Чен-нам е написал писмо до Ким Чен-ун, дошъл на власт след кончината на баща им Ким Чен-ир през декември 2011 г. В писмото Ким Чен-нам е помолил Ким Чен-ун да оттегли издадена от севернокорейския лидер заповед да бъде убит.

Ким Чен-нам

Ким Чен-нам е молил за живота си

„Ние нямаме къде да отидем, няма къде да се скрием. Знаем, че единственият начин да избягаме е самоубийството“, написал Ким Чен-Нам в писмото до брат си, разказва южнокорейският депутат Ким Бюн-ки. Той допълва, че южнокорейската разузнавателна служба му казала за съществуването на тази заповед. Тя била издадена от младия и непредвидим Ким Чен-ун, след като дошъл на власт. Имало дори покушение срещу Ким Чен-нам през 2012 г., разказва депутатът.

„Ким Чен-ун е казал за заварения си брат: „Мразя го. Така че ме отървете от него“, разказва Ким Бюн-ки.

Според анализатори Ким Чен-ун вярвал, че неговият заварен брат може да бъде използван при опит за сваляне на режима.

Агенцията припомня за залавянето на Ким Чен-нам на летището Нарита в Токио през 2001 г., където бил придружаван от съпругата си, детето си и бавачката на детето и пътувал с паспорт на Доминиканската република. Тогава той казал, че семейството му отивало на посещение в Дисниленд. Четиримата са депортирани през Пекин в Северна Корея.

Една жена е арестувана досега във връзка убийството на Ким Чен-нам. Тя бе идентифицирана като 28-годишната Доан Тхи Хуон, предаде Франс прес, като цитира ръководителят на малайзийската полиция Халид Абу Бакар, предават от dariknews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар