Скандални разкрития за Мерилин Монро: Актрисата криела тайно бебе!

Гласувайте за статията

Скандални разкрития за Мерилин Монро видяха бял свят, актрисата криела, че е бременна

Мерилин Монро е криела, че очаква дете, както и кой е бащата. Скандални разкрития за звездата на Холивуд видяха бял свят, а новините са направо шокиращи.

Оказва се, че палавата красавица е била бременна, но почти никой не е знаел този факт. Още по-скандалното е, че татко на бебето не е бил съпругът й, драматургът Артър Милър, а колегата й Ив Монтан.

Нейната близка приятелка Фрида Хъл е жената, която публикува снимките и позволява те да видят бял свят. Тя разказва и една доста невероятна история — Мерилин е била бременна с четвърто дете и този път всичко е изглеждало по-добре.

„Тя много искаше деца, но така и нямаше шанса да бъде майка. Направи три спонтанни аборта, когато успя да забременее за четвърти път. Криеше от всички. Дори съпругът й Артър Милър не подозираше, че е бременна. Нито пък, че очакваното отроче не е негово, а на Ив Монтан“, разказва Хъл на новия собственик на снимките Тони Майкълс.

Самата Мерилин Монро много е искала дете. И се е надявала, че ще стане майка от Джон Кенеди. Както говорят слуховете, в крайна сметка е успяла да забременее и затова е била убита.

За тази си бременност актрисата също била много щастлива. Но както и с другите — не й било писано да стане майка. Тя загубила бебето след посещение в клиника и изпаднала в дълбока депресия след това.

„Фрида беше една от най-близките й приятелки. И тя беше сигурна, че Мерилин е била бременна“, разкрива още Майкълс.

Мерилин Монро е една от най-големите звезди на Холивуд през миналия век. Тя е известна не само с филмите, които прави, но и с многобройните си бракове и разводи.

Мерилин Монро крие тайна бременност

Мерилин Монро крие тайна бременност

Последната й връзка е с президента Джон Кенеди и брат му Робърт. И според слуховете именно тази афера й коства живота след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар