Разкриха: Ето как Люси Иларионов слабее като звяр! (яде само тези храни – виж тук)

Разкриха: Ето как Люси Иларионов слабее като звяр! (яде само тези храни – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов си направи операция за свиване на стомаха, но без тази диета нямаше да има успех!

Преди може би повече от половин година Люси Иларионов се подложи на сериозна операция за смаляване на стомаха в Турция. Интервенцията беше не само рискова, но и скъпа. Режисьорът обаче бе готов на всичко, за да се раздели със сланините по тялото си.

И успя. Люси Иларионов не само отслабна, той направо се стопи. Да, самата операция си каза думата, но тя далеч не е всичко в уникалния му резултат. Ако не беше диетата, която гаджето на Ани Хоанг не спира да спазва, то лесно можеше да си върне старото тегло.

Люси Иларионов

Люси Иларионов направи чудото, скоро ще заприлича и на модел

Всъщност това не е точно диета, а начин на хранене. В който се ядат само определени храни, а други са напълно забранени. Близки до Люси Иларионов разкриха, че той може да яде колкото си иска зеленчуци, плодове и риба.

В никакъв случай обаче не трябва да има нещо пържено, защото е страшно вредно за всяко отслабване или промяна на тялото, която човек търси да постигне. До хляб и всички тестени продукти режисьорът има изрична забрана дори да се доближава.

Той не може да вкуси и сладко, колкото и да му се иска. Това торти, баклави, вафли, сладоледи и прочие, оттук нататък ще ги гледа само на картинка. Всички тези лишения обаче си струват и то във всеки един момент, в който той се погледне в огледалото.

„Тялото на Люси Иларионов се промени коренно и то за отрицателно време направо. Не е за вярване какво може да постигне човек, стига да има желание и силна воля“, не спират да го хвалят негови познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар