Ким Чен Ун в траур: Загуби и последния си роднина

Гласувайте за статията

Кой уби братът на Ким Чен Ун?

Ким Чен Ун е в траур. Мистериозна смърт покоси полубратът на лидера на Северна Корея. Полицията в Малайзия преди ден обяви, че са регистрирали смъртта на роднината на президента на страната.

И потвърди, че загиналият в страната е гражданин на Северна Корея и е Ким Чон Нам — брат на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, предаде „Ройтерс“.

Мъжът е починал на път от летището в Куала Лумпур към болницата.

От полицията добавят, че все още не са намерили доказателства, че смъртта му е причинена насилствено. „Няма признаци, че Ким е убит. В този момент инцидентът е класифициран като внезапна смърт. Ще чакаме резултатите от аутопсията“, съобщават властите.

Междувременно, местните медии разпространиха снимка, която съдържа личните данни на убития. В интернет мрежата се изнесе и документ от полицията, който потвърждава смъртта на 46-годишния мъж. В съобщението се посочва, че в момента се води разследване.

По-рано днес южнокорейски телевизионен канал съобщи, че братът на лидера на Северна Корея е убит на едно от летищата в Малайзия. По данни на медията, престъплението е извършено от две жени, въоръжени с „отровни игли“. Полицията подозира, че дамите са успели да се скрият при някой „агент“ на Северна Корея.

Агенция „Медуза“ разпространи нови факти около смъртта му, получени от полицията. Според тях непозната жена се е доближила до Ким Чон Нам в зоната за излитане, а после го заметнала с шал, напоен с някаква течност. Братът на Ким Чен Ун усетил парене в очите, а малко по-късно падна на земята и започнал да хърка. Служители на летището са се опитали да му помогнат на място, след което го качили на линейка. Но на път за болницата той починал.

Братът на Ким Чен Ун убит мистериозно

Братът на Ким Чен Ун убит мистериозно

Убийството е извършено около 8 часа сутринта. Ким Чон Нам трябвало да хване полет за Макао.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар