Скандал: Риана с грубо отношение към Бионсе на наградите Грами!

Гласувайте за статията

Риана показа тотално незачитане на колежката си Бионсе!

Риана показа колко „обича“ Бионсе. Това барбадоската демонстрира на раздаването на музикалните награди „Грами”. Шоколадовата поп дива извадила гланц и си го нанесла на устните.

Но не зад кулисите и скрито, а демонстративно. Това певицата направила, сякаш не я интересуват статуетки и награди.

Бионсе

Риана стана тема номер едно след обидата към Бионсе

Риана направи това точно преди да се разбере кой ще грабне статуетката за най-добър музикален албум през годината. Сред номинираните в тази категория бе и Бионсе.

Певицата е бременна с близнаци. Това е втората й бременност. И тя бе в трепетно очакване дали ще получи мечтаната награда. Тя искаше да разбере дали албума й „Lemonade“ получава мечтаното отличие.

Точно тогава Риана извадила гланца. И невъзмутимо започнала да го нанася на устните си. Сред присъстващите се понесла веднага клюката.

Че Риана го направила напълно преднамерено. Според запознати Риана завижда на по-възрастната си колежка. И тя се опитала да го демонстрира по този ексцентричен начин.

Двете дами не е известно да са в конфликт. Поне такова е всеобщото мнение. Но въпреки това Рири е показала завист, че Бионсе може да грабне приз, към който отдавна тя протяга ръце. И мечтае да го има в колекцията си.

Риана оглави класацията за най.-зле облечената певица. Тя бе доста екстравагантна и не остави почти нищо за мъжкото въображение.

Барбадоската красавица се конкурираше дори с Лейди Гага. Която не изневери на себе си и показа толкова много, че мъжете започнаха да сънуват с отворени очи.

Но изненадата на наградите бе Адел. Британската поп изпълнителка стана призьор в цели пет, най-мечтани категории от наградата „Грами”.

Тя взе и първата награда на най-успешен албум за годината. С което скърши мераците на двете си колежки- Бионсе и Риана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар