Ваня Червенкова ликува: Разказа играта на Албена Вулева!

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова се похвали, че осъди Албена Вулева!

Ваня Червенкова осъди устатата журналистка Албена Вулева. Бизнес дамата спечели делото за клевета. Сагата между милионерката и жълтата журналистка тръгна преди три години.

Тогава Албена Вулева нарече Ваня Червенкова с какви ли не обидни епитети.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова спечели делото срещу Албена Вулева

Тя я нарече „хипопотам, свиня, кашалот. Да бъде заклана за мръвки”. Ваня Червенкова бе подложена на още и много обидни квалификации.

Албена Вулева дори си позволи да изрече, че нейните „убийци били леваци”. И стреляли по нея с „нормални куршуми, а не с такива за едър рогат добитък”. Дори факта, че бизнес дамата отслабна драстично, не омилостиви бившата водеща на „Сигнално жълто”.

В сайта, където преди работеше бившата участничка от Вип Брадър, обидите срещу богаташката не спираха да заливат интернет пространството.

Ваня Червенкова дълго търпя да бъде обиждана от Вулева. Но в един момент реши да реагира и да се защити.

„Аз съм жена и имам семейство, дъщеря. Притежавам и сериозен бизнес. Не мога да позволя повече името ми и репутацията да се руши”, заяви Ваня Червенкова. И така мотивира делото, което заведе срещу Албена Вулева за уронване на престижа и името й.

Преди няколко дни съда реши и осъди Албена Вулева окончателно. Това решение на съда бизнес дамата качи на стената си във Фейсбук, за доказателство.

Тя обаче е убедена, че това няма да спре чепатата Вулева. След като заведе дело, атаките Червенкова срещу нея не са престанали нито за миг.

„Тя идва в съда сама, без адвокати. Държи се арогантно и неуважително. Лошото е, че дори и да се спечелят гражданските дела срещу нея, няма никаква полза.

Тя не работи никъде и няма нищо на свое име. Въпреки това ще се боря докрай, за да възтържествува справедливостта и истината. Няма да позволя да се тиражират лъжи и измислици по мой адрес”, категорична е Ваня Червенкова.

Бизнес самата поздрави двете си врагини – Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева с празника Св. Валентин.

„Нека споходи и двете ви любовта. Току-виж сте станали нормални хора”, им написа богаташката в социалните мрежи. Но въпреки пожеланията тя е завела нови три дела срещу двете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар