Ива Екимова се срина: Посрещна самотна и нещастна Свети Валентин! (ето какво разкри)

Ива Екимова посрещна самотна празника на влюбените, затова и го намрази
0

Ива Екимова отдавна няма мъж до себе си и затова намрази празника!

Пиарката Ива Екимова шашна всички като заяви, че не може да понася Деня на влюбените Свети Валентин. Блондинката счете за необходимо да разкрие мнението си директно в социалната мрежа, пред очите на хилядите си последователи.

Тя бе категорична, че направо й се повръща като си помисли, че ще излезе на улицата и навсякъде ще гледа сърчица. После ще отвори интернет и в него пак ще се натъкне на сърчица. А накрая ще отиде с приятелки на ресторант, който ще е украсен познайте с какво – със сърчицааа…

Ива Екимова
Ива Екимова посрещна самотна празника на влюбените, затова и го намрази

Дотук добре. Думите на Ива Екимова нямаше да учудят никого, ако обаче не беше ги изрекла тя, а мъж. Като устатия Иван Ласкин например. Но да говориш, че мразиш празника на влюбените след като преди години си ахкала на него като малко дете, си е направо смешно.

Близки до обкръжението на Ива Екимова разкриха, че тоталната промяна у нея се дължи на огромната самота, която изпитва. И в която живее, откакто любимият й Петрозар я напусна заради друга.

Припомняме, че това беше огромен шок за пиарката, която седмици преди раздялата, мереше булчински рокли и тръбеше, че двамата с Петрозар ще се женят. Е, той наистина може да се ожени, но очевидно не за нея.

След това Ива Екимова се опита да претъпи болката с авантюра с доста по-възрастния от нея бизнесмен Вальо Михов. Той обаче също не изтрая дълго с нея и се върна обратно при съпругата си. Оттогава насам Екимова живеела сама като кукувица, обясняват източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.