Калин Терзийски удари коляно на жена си (Докторката го прибра)

Гласувайте за статията

Калин Терзийски увисна на врата на жена си Ивана, ходи къде ходи сега пише стихове за нея

Калин Терзийски се върна при половинката си. Психотерапевтката си прибра прелюбодееца. Прости му греховете за пореден път.

Ивана Генова вече 15 години стои неизменно до Кайо. Който заради пристрастеността към питиетата и жените преминава през всякакви състояния на тялото и душата. Двамата пак са се сдобрили и са си дали шанс да опитат отново да закрепят проваления си брак.

Калин Терзийски, вдясно е Ивана

Според мълвата докторката била неотлъчно до своя неверен съпруг. Присъствала дори в залата на едно от последните му представяния на творбата му „Среща с известните”.

Събитието било в известен софийски клуб. А накрая Терзийски се изфукал със снимки, на които е заедно с половинката си. Която позира радостно, че си го е прибрала отново.

Ивана Генова май ще се окаже единствената жена успяла да изтърпи непоправимия алкохолик Калин Терзийски. За нея се говори, че била със железни нерви и силен характер. Нагърбила се с непосилната задача да укроти съпруга си кръшкач.

Лекарката преживяла заедно с Калин всичките му най-тъмни периоди от разгулния му живот. Състоящ се от тежки продължителни запои и склонност към наркотици, предават от bgdnes.bg.

Заради зависимостите му до сега всичките му жени са го зарязвали. Преди да срещне Ивана Терзийски именно заради факта, че подхранва таланта си с алкохол и вечно си търси нова муза го изоставя и жена му Мирослава Тотева. От която скандалния поет има красива дъщеря Калина.

Дъщерята на Калин Терзийски

Желязната докторка, която се зае да го вкара в пътя единствено се уплашила от изкусителката Елен Колева. Но в крайна сметка и това му прости, разкриват техни близки.

Днес Терзийски временно се е укротил. Пише стихове за рождени ден на Ивана и за дъщеря си, която е студентка по медицина. Възхвалява двете си любими жени.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар