Фандъкова скастри Ани Цолова и Виктор Николаев в ефир

Разгневи я темата за бездомните кучета
0

Разгневи я темата за бездомните кучета

Столичният кмет Йорданка Фандъкова скастри водещите на сутрешния блок на Нова тв – Ани Цолова и Виктор Николаев в ефир.

Фандъкова призна, че настоящата зима наистина е доста тежка и се е наложило улиците да бъдат обработвани многократно. Според нея е абсолютно в рамките на нормалното това, че са се появили дупки в някои участъци.

По горещата тема за „Топлофикация“ столичният градоначалник коментира, че според последното съобщение от там, няма да има повишение на цените. Освен това Фандъкова подчерта, че няма причина това да бъде коментирано.

Ани Цолова
Разгневи я темата за бездомните кучета

Тя посочи, че вече е изискано от топлофикация да направят ясни сметки като това трябва да се случи най-късно до утре. В дните, в които хората останаха без парно, те реално не са имали никакви разходи. Фандъкова обеща пред Ани Цолова и Виктор Николаев, че ще разгледат подробно разчетите и това ще бъде направено публично.

Според нея винаги може да възникне авария. Такава като последната обаче не е имало от доста време, а специалистите посочват доста противоречиви причини за това.
Именно поради тази причина ще бъде изискана външна проверка, която да установи безпристрастно какво и защо се е случило.

Градоначалникът на София подчерта, че е привърженик на фактите и затова иска най-добрите експерти да направят проверка на техническите причини, довели до аварията.

Що се отнася до проблема с чистотата на въздуха в София, Фандъкова посочи, че това е сред най-важните задачи. Тя даде ясно да се разбере, че този проблем не трябва да бъде пренебрегван, нито да се всява страх у хората.
На този етап все още остава проблемът с фините прахови частици.

Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев не пропуснаха да повдигнат пред столичния градоначалник и въпроса за бездомните кучета. Тя обаче посочи, че е доста изненадана, тъй като тази тема не се обсъжда за първи път. Фандъкова подчерта, че са предоставили всички необходими материали за разследването на Нова тв.

Видимо разгневена тя посочи, че ще бъде благодарна, ако Ани Цолова и Виктор Николаев повярват поне на данните на „Екоравновесие“, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.