Родителите на Гюлджан с щедър жест към Фики Стораро (Вижте какво му подариха)

Родителите на Гюлджан с щедър жест към Фики Стораро (Вижте какво му подариха)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро получи щедра зестра от родителите на любимата си

Тази събота Фики Стораро се сгоди за най-добрата си приятелка от детството Гюлджан. Двамата  влюбени обявиха официално връзката си. Изпълнителят сподели дори видео от щастливия миг. Тържеството се състоя в Белгия.

От години семейството на любимата му живее в белгийската столица. Също като фамилията Стораро, така и семейството на Гюлджан е от турски произход. Съгласно обичаите, семейството на младоженката дарило младоженеца с щедра зестра.

Фики Стораро получи от тъста си апартамент в Брюксел. Той и съпругата му ще разполагат със собствено жилище в белгийската столица и ще имат възможността да отсядат там, когато пожелаят.

Двамата влюбени все още не са определили дата за сватбата. По всяка вероятност щастливото събитие ще се състои в края на летния сезон. По това време на годината обикновено изпълнителите имат най-много ангажименти, пише ПИК.

Според слуховете Преслава е приела много тежко вестта за годежа на своя колега. За всички връзката на Фики Стораро с най-добрата му приятелка от детството се оказа голяма изненада. Повече от година името му свързваше с това на Преслава. Слуховете гласят, че двама са преживяли страстна любовна афера.

До последно всички мислеха, че Фики Стораро и Преслава са заедно. Самият той наскоро разкри, че има връзка със своя колежка. Той дори заяви, че тя е много известна и поради тази причина няма да разкрие името й.

Фики Стораро получи щедра зестра от родителите на любимата си

Фики Стораро получи щедра зестра от родителите на любимата си

Седмици след това изпълнителят обяви годежа си с Гюлджан. Фенове на Преслава коментират, че същата вечер тя имала участие в известен клуб. Преси не сдържала сълзите си и не спряла да се налива с алкохол. Феновете й коментират в мрежата, че не са очаквали подобно отношение от страна на Фики Стораро.

Малко след като обяви годежа си, той блокира Преслава в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар