Цвети Стоянова започва собствен бизнес

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова откри неподозиран талант, който притежава

Цвети Стоянова стартира собствен бизнес. Оказа се, че тя притежава таланта не само да печели медали. Но и да изработва уникални изделия.

Бившата грация се вдъхновила от почивката си в Дубай. По време на престоя си там тя си купила в големи количества най-различни мъниста с идеята да изработи бижута от тях.

Първите уникални накити, изработени лично от грацията, са вече факт. Тя е изработила цяла серия с колиета от дънков плат. Всички те до последната бройка са вече разпродадени.

Бившата гимнастичка Цвета Кусева, която е многократен европейски и световен шампион, е човекът, помогнал на Цвети Стоянова да реализира идеята си.

След като приключила със спортната си кариера, нейната бивша колежка се ориентирала към архитектурата. Но след това вдъхновена от познанията си по графичен дизайн, които получила по време на следването, тя решила да разработи собствена модна линия.

Цвета Кусева е настроена оптимистично по отношение бъдещето на Цвети Стоянова като спортен дизайнер. Първата е убедена, че ако грацията продължи да твори със същия хъс я очаква бляскаво бъдеще.

Кусева продава бижутата на адашката си в своя бутик и тъй като те са били разграбени буквално за часове, тя е убедена, че Цвети ще успее с това свое начинание.

Времето, посветено на създаването на всяко едно от тези уникалн бижута, се оказало истински еликсир за грацията. Паралелно с лечението си при най-добрите рехабилитатори, тя посещава редовно й психолог. Той я посъветвал да насочи цялата си енергия към нещо, което й доставя истинско удоволствие.

Цвети Стоянова откри неподозиран талант, който притежава

Цвети Стоянова откри неподозиран талант, който притежава

Цвети Стоянова вече е убедена, че желае да се занимава с изработката на бижута, защото това й действа не само успокоително. Но й я зарежда с много положителни емоции.

Наскоро грацията отпразнува 4 години от началото на връзката си със своя любим Александър Любенов, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар